Laat je werk zien in CosmoGIRL!

Ben jij amazing met kwast en waterverf? Of vind je het geweldig om de meest creatieve kunstwerkjes te maken met bloemen, fabrics of quirky items? Is illustreren jouw go-to after school activity? Dan is CG! op zoek naar jou!

Je hebt 'm misschien al voorbij zien komen in CosmoGIRL!; de nieuwe Illustrate Us-pagina. Hierop lichten wij – op een hele pagina – een illustratie van een (aanstormend) tekentalent uit. Hoe tof is dat! 

Illustrators die al aan de slag gingen voor CG! zijn Ylfa Grönvold (@YlfaGronvoldStudio), Sophie de Ruiter (@SophieDeRuiter), Ekaterina Petropavlovskaia (@KateIllustrate) & Meredith Wing (@Moomooi).

Loop jij nu al over met ideeën voor een illustratie voor CG!, en wil jij ook wel je moment of fame pakken? Goed nieuws: je kunt je nu aanmelden voor de rubriek!

Stuur een mailtje naar Ivana Batstra, i.batstra@zpress.nl, met wat info over jezelf en je illustraties. En gooi gerust wat van je werk op ons: van tekeningen en moodboards tot je website of Instagram-account. Enne, wie weet zie je jouw werk binnenkort shinen in CosmoGIRL!

Talk soon! XO

Illustratie hoofdbeeld: Ylfa Grönvold