De designs van Karl Lagerfeld zijn eindelijk in Nederland!

In maart kon je op CosmoGIRL! al lezen dat Karl Lagerfeld drie superfashionable flesjes heeft ontworpen voor Coca Cola Light. En nu liggen ze eindelijk in de winkel! De flesjes zijn vanaf vanaf 14 mei verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

In de Amsterdamse Bijenkorf werden donderdag 12 mei de flesjes onthuld door Hanna Verboom. Omdat Karl er zelf niet bij kon zijn, was er voor lookalikes gezorgd. Naast de flesjes zijn er ook drie unieke accessoires ontworpen door Karl himself, ter ere van deze speciale collectie.

De flesjes en accessoires zijn geïnspireerd op de drie meiden die het gezicht zijn van Coca Cola Light. Rockchick Irene heeft een baggy shirt gekregen dat is versierd met sterren. De romantische Bernadette kreeg een klassieke sjaal met zilveren stippen. Voor fashionista Eleanor heeft Karl een avondtasje met zilveren strepen ontworpen.

Het leukste van dit alles? Jij kunt deze accessoires winnen! Vanaf 1 juni kunnen je met een game op Coca-Cola.nl kans maken op deze uberstylish items.

Check hier het filmpje van de onthulling!

De exclusieve Karl Lagerfeld Coca-Cola Light Bottles zijn helaas niet verkrijgbaar in de filialen in Den Bosch, Breda en Groningen.

In de Bijenkorf filialen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is naast de losse flesjes ook een set verkrijgbaar met alledrie de flesjes erin.