CG!’s tv-tips

Baby, it's cold outside! Daarom blijven we vanavond lekker binnen voor een relaxed avondje tv-kijken.

 

CG! zette de leukste programma's van vanavond weer voor je op een rijtje. Wat kijk jij 2n?

 

Mijn 5000 Vrienden – 19:55 uur op NPO3
Heb je gister gezien hoe Tim Hofman zijn missie begon om al zijn Facebook-vrienden te ontmoeten? Vandaag gaat hij verder en probeert hij ze weer een beetje beter te leren kennen.

Love At First Kiss – 20:25 uur op NPO3
In dit programma maken twee wildvreemden kennis met elkaar door elkaar meteen te zoenen. Smaakt het naar meer en gaan ze op een date, of zijn ze meteen op elkaar afgeknapt? Dit experiment maakt duidelijk hoe belangrijk een eerste kus kan zijn.

Buitenlandse Bruiloft – 20:30 uur op NET5|
De Nederlandse Kim ontmoette de Roemeense Mitza op vakantie. Hij vraagt haar ten huwelijk en ze besluiten in Roemenië te trouwen. Kim denkt alles goed geregeld te hebben, maar helaas verloopt niet alles op rolletjes.  

Je Zal Het Maar Hebben – 21:20 uur op NPO3
Van zijn 5000 vrienden, gaat Tim Hofman door naar Je Zal Het Maar Hebben. Hij gaat op pad met jonge mensen die een bijzondere aandoening hebben. Zo ziet hij dat ze ondanks hun beperking alles uit het leven halen en dat ze kijken naar wat ze wél kunnen. Vanavond zie je Barbera, die een aangeboren spierziekte heeft en alleen nog haar hoofd en vingers kan bewegen. Tim ervaart zelf hoe het is om met deze ziekte te leven.

FILMTIP
Adam – 20:30 uur op RTL8
Adam (Hugh Dancy) is een jonge man met het Asperger Syndroom. Nadat zijn vader overleed, is hij in zijn eentje in hun appartement blijven wonen. Hij is erg gefascineerd door science fiction en ruimtereizen. Als Beth (Rose Byrne) naast Adam komt wonen, krijgen de twee een bijzondere band. Totdat Adams grote leugen uitkomt…