à la de Kardashians?

Is het binnenkort jouw birthday party? En wil je een groot feest geven, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken?

No worries! Met deze handige tips geef jij straks een amazing party, net zoals de Kardashian sisters 😉 Are you ready to party?

1. Bedenk een awesome thema. Pyjama party, rock 'n roll of de '20's bijvoorbeeld. Vergeet niet op de uitnodiging te vermelden dat ze een te gekke outfit moeten dragen 😉 

2. Schakel al je besties maar in voor hulp, want no way dat je dit in je eentje gaat organiseren. De Kardashians doen het natuurlijk ook niet alleen.

3. Go all out met de versiering. Het moet bij het thema passen, heel groots zijn en je gasten moeten echt flabber gasted zijn!

4. Wat is nou een feest zonder muziek? Een populaire DJ is waarschijnlijk te pricey, maar misschien kan je die hottie uit je klas vragen… 

5. Vraag je broertje of zusje om foto's te maken tijdens het grote feest. Enne, je phone moet wel 100% zijn opgeladen. Je moet wel je Instagram up to date houden!

6. En een photo booth mag ook zeker niet ontbreken! Je friends & family willen natuurlijk funny foto's maken. 

7. Jouw outfit moet echt amazing zijn. Jij bent de Queen van de avond en moet opvallen. Duh!

8. Vergeet je yummy snacks & drinks natuurlijk niet hè! Ook dit moet er fabulous uitzien, dus misschien dat je jouw oma en moeder ook maar moet inschakelen? 

9. En enjoy your night!