5 redenen waarom de herfst écht wel leuk is.

De lente is de perfecte match van fabulous lunches in het park, in de zomer liggen we te chillen op het strand, sneeuwballen gooien doen we in de winter en in de herfst… Tja, wat is er eigenlijk zo fijn aan de herfst? Zoveel! Check de onderstaande why-we-love-fall-top 5 en je krijgt spontaan herfstkriebels. Een soort van, dan.

 

1. Onesies

 

Een comfier kledingstuk dan de onesie bestaat er niet. Hoezo social suicide? Als huispak kan-ie écht wel. Hup, aanschuiven bij de kachel, CosmoGIRL! erbij en enjoy die troosteloze regendag!

 

2. Warme chocolademelk. Met slagroom.

 

Hoewel de meningen op de CG!-redactie verdeeld zijn over warme chocolademelk als 365-dagen-per-jaar-drankje, bij sombere dagen is warme choco de redder in nood. Why? Chocolade maakt een stofje aan waarvan je happy wordt. Ach joh, dat wisten wij alláng! En die slagroom, was het niet zo dat daar ook een stofje inzit dat iets doet? Nee? Oké – never mind.

 

3. Herfstmode

 

Superschattige roze wanten, mutsjes waar je spontaan verliefd op wordt en knitted sweaters (waar je meteen je laagje vet van de september-pepernoten mee weg werkt). 

 

4. Superzachte kleedjes en plaids.

 

In de zomer vallen er geen regendruppels, maar zweetdruppels. En in de winter heb je vier dikke dekens nodig om ook maar een beetje op temperatuur te komen. Superzachte kleedjes en plaids (het liefst in pink) zijn in de herfst al ruim voldoende én makkelijk mee te slepen van de ene bank naar de andere. It's all about comfort.

 

5. CosmoGIRL!

 

Het feit dat je de hele dag binnen kunt zitten om CG! te lezen als het buiten regent. Need we say more?

 

Wat vind jij het leukste aan de herfst? Plaats je reactie hieronder!