Deze celebs zijn in love…

Looove is in the air!

In Hollywood dan, want volgens de laatste rumours zijn Kristen Stewart, Joe Jonas en Gigi Hadid tot over hun over verliefd. 

Zo wordt Kristen Stewart gelinkt aan haar voormalig personal assistent, Alicia Cargile. Al een tijdje gingen er geruchten dat de twee stiekem een relatie zouden hebben. Aw! 

Kristen en Alicia hielden hun lippen stijf op elkaar, maar Kstews moeder, Jules, kon het leuke nieuws niet langer voor zich houden.

Aan de Engelse krant Sunday Mirror vertelde ze: 'Ik heb Kristen's nieuwe vriendin ontmoet and I like her. Ik accepteer Kristens keuze, en waarom zou ik dat niet doen? Ze is gelukkig en Alicia is een lovely girl. People need to be free to love whoever they want.'

Precies, Jules. Go Alisten! 😉

Enne, Kristen is niet de enige die happily in love is. Er gaan namelijk ook heel wat geruchten dat Gigi Hadid helemaal hoteldebotel is van Joe Jonas

De twee worden non-stop samen gespot, en dit weekend waren ze aan het PDA'en op straat. Er werd zelfs een kus gespot. Oh la la! 

Gigi en Joe hebben zelf altijd gezegd dat ze alleen vrienden zijn. Een relatie is dus (nog) niet bevestigd, maar close zijn ze in ieder geval wel ;-). We'll keep you posted. 

Wat vind jij van deze stelletjes? 

Fotografie: BrunoPress