Hello, goodbye!

Een nieuw jaar, een nieuwe garderobe. Maar ho, stop! Niet alles waar onze kast in 2013 mee vol hing is gedoemd tot een enkeltje zak van max. CG! to the fashion rescue; we hebben namelijk de do’s en don’ts voor het nieuwe jaar op een rijtje gezet. Welke kledingstukken nemen we mee het nieuwe jaar in en welke liever niet? Check 't hieronder:

 

 

 

 

 

Do’s

* Kootjesringen – Zoveel en zo opvallend mogelijk. Omdat ze gewoon heel leuk blijven en we er nog geen genoeg van kunnen krijgen.

* Onesies – Warm, cute en super comfy. Need we say more?

* Capes – De overslagjassen mogen blijven. Hij staat superleuk en zit awesome.

* Broeken met een hoge tailleClassy en girly. En warm. En als je bukt, hoef je je niet druk te maken over een bouwvakkersdecolleté. Het mag een skinny zijn, maar flared broeken zijn ook erg leuk.

* Veterboots – Wat lopen ze toch lekker en staan ze toch stoer. Doe ze onder een jurkje en je krijgt een edgy look en onder een jeans staan ze leuk en casual. Waarom zouden we er afstand van nemen?

* Statement kettingen – Groot, groter, grootst. De statement kettingen houden we er nog even in.

* Metallic – Clutches, jurkjes, jasjes – in 2014 shinen we de hele dag door met onze metallic items.

* Klokrok. Maar dan wel 2.0. In plaats van de korte varianten, gaan we voor midi’s. Either way, we blijven bij de tijd met de klokrok.

 

Don’ts

* Lage broekenConfess; ze hebben nooit echt lekker gezeten. Het was forever koud, het liefst bewogen we er niet in en die lovehandles waren nogal zichtbaar. We waren stiekem enorm blij toen we werden gebombardeerd met de hoge broeken, right? En – yay – hij blijft weg in 2014.

* Uggs – Euhm, tja. Nog steeds niet oké…

* Kralenkettingen – Was ooit leuk, nu echt niet meer.

* Kersttrui – Klinkt logisch, maar we wéten gewoon dat er een paar dare devils onder ons zijn die ’m toch blijven dragen. Maar please, berg ’m op tot volgend jaar, girls.

* Angorawol – Duidelijk.

* Gewone sweaters – Die saaie grijze, zwarte en kleurloze sweaters zijn leuk voor de sportschool. Maar plof in de schoolbanken met een statement trui. Felle kleuren, leuke logo's en coole prints – boring, maak plaats voor fun!

* Shorts over leggings – Tja, we dragen ’t stiekem nog allemaal, maar er is een tijd van komen en gaan. En die tijd van gaan is nu écht aangebroken.