Wat vind jij van deze trend?

Er zijn tons of crazy haartrends geweest in de afgelopen jaren, maar niet iedereen is even confident genoeg om z’n haar aan één kant af te scheren, of het juist pimpelpaars te verven.

Daarom is deze opkomende trend misschien wel perfecto voor girls die iets anders willen met hun haar, maar het niet al te opvallend willen doen. De oplossing: hidden rainbow hair.

Bij deze coupe wordt de bovenste laag van het haar opgetild om vervolgens de secret laag eronder in alle kleuren van de regenboog te verven.

Op deze manier zijn de regenboogkleuren bijna niet te zien als je haar ‘normaal’ naar beneden valt, totdat je je haar half opsteekt of het vast maakt in bijvoorbeeld een hoge staart. Het lijkt bijna op de rainbow filter van Snapchat #goals!

Met deze trend kan je dus toch een beetje wild gaan, maar op een subtiele manier. Een colourful touch aan je normale haarlook #amazeballs!

CG! is erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe trend vinden: hot or not? Stem het snel in de poll hieronder, en wie weet zie jij jezelf terug in CG!
 


Beeld: Instagram


Beeld: Instagram


Beeld: Instagram


Beeld: Instagram


Beeld: Instagram


Beeld: Instagram


Beeld: Instagram


Beeld: Instagram