Komt er een vervolg?

Nog vier maanden en dan is het zover. Dan komt het allerallerlaatste deel van The Hunger Games uit in de bios. Bye-bye Jennifer, Josh en Liam. We missen jullie nu al :'-(. 

Maarre, guess what? Er is een heel klein kansje dat we ze helemaal niet hoeven te missen! 

Vorige week was de cast namelijk te gast bij Conan O'Brien. En het lijkt erop dat mister Hutcherson daar zijn mond voorbij heeft gepraat over een secret derde deel van de film. OMG!

Slim als Conan is, vroeg hij de acteurs of er écht geen mogelijkheid was dat er een THG sequel of prequel zou komen. Met Jennifer, Josh en Liam in de hoofdrol natuurlijk. Jen hield haar lippen stijf op elkaar, maar Josh flapte eruit dat die mogelijkheid er wél was. Eh, wat? 

Ze probeerden de boel nog te redden, maar het was al te laat. 'Ik mag er niks over zeggen, sorry. We zien wel wat er gebeurt', voegde Josh snel aan zijn onthulling toe. Waarop Conan zei dat Josh de slechtste leugenaar ever was. Hmmm, interesting ;-). 

Het clipje van het interview is inmiddels verwijderd van YouTube. Dus voor nu moeten we het doen met deze geheimzinnige info… Maar seriously, hoe amazing zou het zijn als er nog een THG movie komt? Fingers crossed dat het hele feest doorgaat! 😉

Gelukkig staan de andere clipjes van het interview nog wel online. En dus kunnen we op deze rainy Monday genieten van Jen's Cher-impersonatie en een terugblik op de craziest fan moments met de cast. Enjoy

Fotografie hoofdbeeld: TBS