Zit je al klaar?

Huiswerk? Weg ermee. Om goed te blijven functioneren is ontspanning op zijn tijd natuurlijk ook heeel belangrijk ;-). Zet een lekkere kop thee en verover je plekje op de bank. Me-time it is.

3 Op Reis Backpack – 19:50 op NPO 3
Achttien vloggers mochten met Jan Versteegh en Geraldine Kemper backpacken door Europa. Niet verkeerd. Vette locaties, avonturen en mooie plekken van Amsterdam tot Athene. 

Hotter Than My Daughter – 20:30 op RTL 4
Gretta schaamt zich kapot voor haar ordinair geklede moeder Riekie. Wat doe je dan? Dan schakel je Gordon en zijn stylingteam in. Gordon to the rescue!

Green Zone – 20:30 op SBS 9
Officier Roy Miller (Matt Damon) moet in Irak op zoek naar massavernietigingswapens, maar dat gaat niet zo goed als hij gehoopt had. Hij heeft het vermoeden dat 'ie steeds weer op een verkeerd spoor wordt gezet. 

A Knight's Tale – 20:30 op RTL 7
In the mood voor de Middeleeuwen? Heath Ledger speelt William, een getalenteerde schildknaap. Als zijn meester sterft, gaat hij met vrienden op reis. Onderweg leert hij een schrijver kennen. Hij overtuigt de schrijver documenten te vervalsen, zodat William als ridder door het leven kan gaan.

Hotel Of Mum And Dad – 21:00 op TLC
Benieuwd hoe het zou zijn om samen te wonen met je lover? Deze stellen zijn dat ook en gaan proefsamenwonen. Oei, als dat maar goed gaat! Liam en Leah uit Essex zijn al vijf jaar een stel. Sami en Rochelle zijn nog niet zo lang samen. Hoe zou de week verlopen?

Draadstaal – 21:15 op NPO 3
Fred, Ria, Said, het boerenstel… Yay, ze zijn er vanavond allemaal weer. Dat wordt lachen!