en andere leuke televisieprogramma’s.

Ben je toe aan een avondje bankhangen? Dat komt goed uit, want er is weer genoeg leuks op de televisie vanavond. Reep chocolade en een grote mok thee in de aanslag? Dan is het nu echt time to relax!

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL4
Zin in drama? Dan ben je bij de bewoners van Meerdijk always aan het goede adres. Rikki presenteert haar album. GTST zou GTST niet zijn, als dit niet helemaal op rolletjes gaat. Rikki is niet blij dat Thijs haar interview heeft laten herschrijven. Ondertussen weet Aysen, Anna een bekentenis te ontlokken en voelt Bianca zich niet zo goed.

Say Yes To The Dress – Bridesmaids – 20:00 op TLC
Het is vaak al een hele klus voor een bruid om haar trouwjurk uit te zoeken, maar hoe zit dat met de jurken voor haar bridesmaids? Dat dat niet altijd easy peasy is, zie je hier.

Hotter Than My Daughter – 20:30 op RTL4
Schaam je je weleens voor je moeder? De girls die hun moeder hebben opgegeven voor Hotter Than My Daughter zeker. De moeders kleden zich veel te sexy, te apart en te opvallend. Gordon to the rescue! Hij en zijn stylingteam zorgen voor een grondige make-over. En misschien krijgt de dochter in kwestie er zelf ook wel één. 

Gouden Bergen – 20:30 op SBS6
Het gaat niet goed met de dames uit het dorpje Bergen. Hun liefdesleven gaat niet over rozen, maar ze proberen er het beste van te maken. En gelukkig hebben ze altijd elkaar nog.

Crazy, Stupid, Love – 20:30 op Net 5
Cal Weaver (Steve Carell) heeft het niet makkelijk. Zijn vrouw is vreemgegaan en wil scheiden. Zijn perfecte leventje hangt aan een zijden draadje. Maar dan komt hij Jacob Palmer (Ryan Gosling) tegen. Jacob helpt Cal en zorgt ervoor dat hij zijn mannelijkheid weer terugkrijgt. En zeg nou eerlijk: een halfnaakte Ryan Gosling is reden genoeg om deze film te bekijken!

Public Enemies – 22:15 op SBS9
Zin in wat spanning en sensatie? Ga vanavond dan voor de film Public Enemies. Het verhaal speelt zich af in de jaren dertig. John Dillinger (Johnny Depp) is een Amerikaanse gangster. Niemand kan hem en zijn bende te pakken krijgen. De FBI zit achter hem aan en probeert hem in het nauw te drijven.