New romcom alert!

All the independent ladies, throw your hands up in the air! Er komt een nieuwe romcom aan, How To Be Single, die perfect is voor jullie. En misschien ken je het verhaal zelfs al! 

How To Be Single is namelijk de boekverfilming van de gelijknamige chicklit. In het verhaal volg je Julie, een eeuwige single die haar baan opzegt om een wereldreis te maken. Onderweg hoopt ze allemaal andere single ladies tegen te komen die ze kan interviewen over hun leven. Julie reist van Parijs tot Rio en Bali tot Reykjavik, wordt verliefd, breekt harten en maakt meer mee dan ze ooit had durven dromen. 

How To Be Single werd geschreven door Liz Tuccillo. Zij is ook het genie achter He's Just Not That Into You, dus dat belooft veel goeds. 

Maar het wordt nog beter… Rebel Wilson en Dakota Johnson hebben allebei een hoofdrol weten te scoren! En een film met Rebel is altijd awesome

Andere gezichten die je in de film gaat spotten zijn Leslie Mann, Alison Brie en man candy Dan Stevens. Het filmen van How To Be Single begint dit voorjaar, en de film wordt verwacht op 12 februari 2016. Nog even wachten dus, maar dan heb je ook wel wat ;-). 

Enne, kun je écht niet wachten? Shop dan hier alvast het boek

 

Fotografie: BrunoPress