In 3 stappen naar een glowy skin!

Wil jij een stralend gezicht? 

Met deze drie tips krijg jij een mooie glow

Tip 1: Een flawless huidje is het begin van je natural glow. Maar hoe zorg je ervoor dat je huid er goed uitziet?

Heel cliché, maar waar: elke ochtend en avond je gezicht reinigen. Haal 's avonds al je make-up eraf met remover (ja, ook als je er écht geen zin in hebt). En was je gezicht daarna met water en een milde gezichtsreiniger. Let op: het is wel belangrijk om je gezicht daarna te verzorgen met een dag- of nachtcrème.

Trust us: doe dit braaf elke ochtend en avond and you will thank us later! 😉

 

Tip 2: Het eten van bepaald voedsel zorgt er ook voor dat je huid er beter uitziet. Zet granaatappel, walnoten, havermout, tomaten, avocado en broccoli maar alvast op het boodschappenlijstje. Deze producten laten je huid stralen!

En nog zo'n cliché dingetje: water drinken. Door genoeg water te drinken (2 liter per dag), word jouw huid goed gehydrateert.

 

Tip 3: Fake het met make-up! Een healthy glow begint dus met een mooie huid, maar met make-up kun je het ook héél goed faken. Belangrijk hierbij zijn primer, bronzer, blush en highlighter.

1. Begin met een goede primer. Gebruik dit vooral op de T-zone (kin, neus, voorhoofd) van je gezicht. De primer zorgt ervoor dat je porieën minder zichtbaar worden en jouw huid egaal wordt.
2. Dan bronzer: dit breng je lichtjes (!!!) aan op je voorhoofd en wangen.
3. Breng blush aan op de appeltjes van je wangen. Een handig trucje: lach naar jezelf in de spiegel, op de plaats waar je wangen omhoog komen, breng je blush aan.
4. En als laatste highlighter. De grand-finale als het gaat om een healthy glow. Breng deze aan onder je wenkbrauwen, op je jukbeenderen, boven je lip en een klein beetje op je kin.

Bekijk alle stappen nog een keer: