Time to relax.

Woehoe, het is weekend! En met Koningsnacht en Koningsdag in het vooruitzicht is het heel verstandig om rustig te beginnen. Tortillachips met geraspte kaas erover in de oven, guacemoledipje en een frisje erbij. Jij kan vanavond in Mexicaanse stijl bankhangen. Zet die televisie maar aan. 

Superkids – 20:30 op RTL4
Een talentenjacht it is. Wie wordt de superkid van Nederland? De kinderen die meedoen hebben allemaal een groot talent. En wie steunen ze als ze niet door zijn en juichen als dat wel het geval is? Wendy van Dijk en Johnny de Mol. Ook de jury is niet de minste: Dinand Woesthoff, Angela Schijf, Tijl Beckand en Carlo Boszhard. 

App – 20:30 op RTL5
Psychologiestudente Anna (Hannah Hoekstra) krijgt een ongeluk. Haar broertje Stijn (Alex Hendrickx) raakt daarbij verlamd, maar dat is niet het enige gevolg. Ze raakt zwaar verslaafd aan haar smartphone. Na een wild feestje waarvan ze zich niet heel veel kan herinneren, komt ze erachter dat er een mysterieuze app op haar telefoon geïnstalleerd is.

It's A Kind Of Magic – 20:30 op SBS 6
De trucs van goochelaar en illusionist Steve Carlin zijn bijna freaky. Hoe doet hij dat? Niet alleen jij vraagt dat jezelf af. Ook bekende en minder bekende Nederlanders aanschouwen wat hij doet en staan versteld.

Flodder 3 – 20:30 op RTL8
Ken je de trashy familie Flodder nog? In de derde film zijn ze net terug uit Amerika. Zonnedael, waar ze wonen, maakt zich ondertussen op voor het 25-jarig jubileum. De andere bewoners doen hun best om de Floddertjes in een slecht daglicht te stellen. Zou dat ze lukken?

How To Train Your Dragon – 20:30 op SBS 9
Geef maar toe: je kunt best genieten van een animatiefilm op zijn tijd. De grote vraag in deze funny film: kan je een draak temmen en zelfs bevriend met hem of haar worden? Viking Hiccup gaat het avontuur aan. Met stemmen van Jonah Hill en America Ferrera.