Wat kijk jij 2n?

Kruip jij vanavond lekker onder een dekentje voor de tv? Check dan snel CG!'s tv-tips, voor alle must-see programma's.

Have fun!

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Zoe Hart, de jonge dokter uit New York, besluit dokter Harley Wilkes te helpen met zijn medische praktijk in Alabama. Als ze daar aankomt, komt ze erachter dat Harley is overleden en de helft van de praktijk heeft nagelaten aan Zoe. In de aflevering van vanavond organiseert Joel Zoe’s verjaardagsfeest, maar dit loopt anders dan verwacht.

Zon, Zuipen, Ziekenhuis UK – 20:30 uur op RTL5
In deze realityserie worden Britse jongeren gevolgd tijdens hun zomervakantie op het Griekse eiland Corfu. Daar gaan ze helemaal los…

Je Zal Het Maar Hebben – 21:25 uur op NPO3
Tim gaat op bezoek bij Jeske, die geboren is met de erfelijke ziekte Osteogenesis Imperfecta. Hierdoor brak ze als kind continu haar botten. Meestal wordt de ziekte minder ernstig tijdens de puberteit, maar niet voor Jeske. Vorig jaar brak ze haar rug en sindsdien ligt ze bijna 23 uur per dag op bed. Tim gaat ook langs bij Callam, die PDD-NOS heeft, een vorm van authisme. 

FILMTIP
Did You Hear About The Morgans? – 20:30 uur op RTL8
Nadat Paul (Hugh Grant) is vreemdgegaan, leeft hij gescheiden van zijn vrouw Meryl (Sarah Jessica Parker). Meryl heeft namelijk geen zin om Paul te vergeven, ondanks dat hij haar smeekt of zij hem terug wil nemen. Als de twee op een avond samen over straat lopen, zijn ze getuige van een moord. Voor hun eigen veiligheid worden ze opgenomen in een getuigenbeschermingsprogramma. Ze moeten verplicht verhuizen naar een klein dorpje op het platteland.