Formula 10.0.6. to the rescue!

Advertorial

 

Stap 1: Best Face Forward

Begin met de Best Face Forward! Dit is een zacht schuimende gel die al het vuil, vettigheid en oneffenheden van je gezicht wast. De gel is geschikt voor alle huidtypen. Handig! Door de antioxidanten uit de passievrucht en groene thee, de vitamines( A, B complex en C) en mineralen wordt jouw huid minder vet. Zo blijf je fris en schoon.
Beste Face Forward is een effectieve reiniger met een verzachtende formule. Ideaal om iedere dag te gebruiken! 

Flacon 150 ml €7,99 bij Kruidvat.

 

Stap 2: So Totally Clean

Heb je een vette huid of huid met veel onzuiverheden? Gebruik de 2-in-1 cleanser!

Deze Cleanser laat vuil, vet en oneffenheden verdwijnen. Je poriën gaan open staan. Hierdoor heb je een superschone en gezonde huid.

Flacon 200 ml  €7,99 bij Kruidvat.

  

Stap 3:Pores Be Pure

Veel last van acne? Gebruik dan als derde stap dit kleimasker om je huid nog cleaner te krijgen! Dit kleimasker werkt goed tegen onzuiverheden en opent je poriën.
De actieve klei werkt ontgiftend en verwijdert vet van je huid. De combinatie van aardbei en fruitzuur zorgt ervoor dat acne en dode huidcellen verdwijnen.
Duizendblad zorgt ervoor dat je minder ontstekingen krijgt en het ontsmet je huid. Na gebruik voelt de huid vetvrij en zacht aan. Je kunt het masker 1-3 maal per week gebruiken. Geschikt voor de vette, gevoelige huid.

Tube 100 ml €7,99 bij Kruidvat.

 

Stap 4: Seriously Shine Free:

Deze hydraterende crème met Aloë Vera en bamboe extract absorbeert overtollig vet op je huid. Door de matterende werking van de crème heb je geen last meer van een glimmende huid! De crème bevat geen olie waardoor je poriën niet verstopt raken. Geschikt voor de vette en gevoelige huid.

Flacon 75 ml €7,99 bij Kruidvat.

 

Stap 5:Rescue Me!

Nog last van puistjes? Smeer daar als laatste deze snelwerkende gel op. De gel reikt tot diep in je poriën en verhelpt het van binnen uit. Smeer de plek twee keer per dag in en je hebt zo weer een zuivere huid. 

Tube 25 ml €7,99 bij Kruidvat.

FUN FACT: Vanaf 26 november t/m 7 december zijn alle producten voor €5 verkrijgbaar bij Kruidvat!