Kapsels voor als je haast hebt

Remember de Quick & Easy hairstyles van Zoëlla? Ze is weer terug, maar nu met vier kapsels speciaal voor als je geen uren de tijd hebt.

In de tutorial laat ze zien hoe je deze makkelijke looks maakt, en natuurlijk deelt ze weer haar gouden tips

1. Plait
Je maakt een vlecht in een vlecht. Het is een leuke twist op de standaard vlecht en kost je maar een paar seconden langer. 

2. Half bun
Deze look hoort messy te zijn, maar om te zorgen dat je knot wel blijft zitten gebruik je schuifspeldjes. Hiermee kun je je knot ook de vorm geven die jij wilt hebben. Houd ‘m simpel, of maak ‘m lekker opvallend met een strik of een scrunchie.

3. Headband updo
Doe een elastieken haarbandje in je haar, en prop al je haar in plukken eronder. Wil je het liever wat netter hebben? Dan kun je de boel beter vastzetten met schuifspeldjes. 

4. Messy high pony
Maak je ponytail terwijl je ondersteboven hangt. Zo krijg je de staart goed bovenop je hoofd. Vind je deze look iets te gewoontjes? Gebruik dan een bandana als haarband.  

Heb je je haar net gewassen, en is het te slap of zacht voor deze kapsels? Droogshampoo is your friend! Het geeft je haar meer textuur en dit maakt het makkelijker om mee te werken.

Et voilà, weer een goede dosis kapsel-inspo. Enjoy! 😉