Een sneak peek van Shailene en Theo…

Terwijl wij nog aan het aftellen zijn tot Divergent uitkomt op DVD, (20 augustus! Houd de site in de gaten voor te gekke winactie :-)), werken Shailene Woodley en Theo James alvast verder aan het vervolg van de film: Insurgent.

In Insurgent strijdt Tris verder tegen de groep die haar hele gemeenschap dreigt op te breken. De film komt pas in maart 2015 in de Nederlandse bioscopen, maar Shailene geeft alvast een kleine sneak peek:

“In Insurgent gaat Tris er heel anders uitzien dan in Divergent. Ik wilde geen pruik dragen, omdat ze er altijd zo pruikerig uitzien, helemaal in actiefilms. We zijn de hele tijd aan het rennen en springen. Technisch zou een pruik dus echt niet handig zijn. Ook vind ik het cool om een jonge superheldin met kort haar te hebben.” We mogen dus nog even genieten van de pixie cut, die Shailene voor TFIOS heeft laten knippen :-).

Het haar van Tris is niet het enige dat verandert. Theo vertelt: “In het boek Insurgent lees je dat Tris en Four veel ruziën. Die ruzies bleken te komen doordat het onmogelijk was om dingen met elkaar te delen en vertrouwen in elkaar te hebben. Dat thema hebben we doorgevoerd. In deel twee zie je hoe dit zal gaan en hoe het de band tussen Tris en Four beschadigt.”

Theo en Shailene beloven allebei dat de fans van Divergent ook gek zullen zijn op dit deel. “In deel 1 hebben we de wereld al helemaal opgezet, waardoor je nu begint met een film vol passie en actie. Dit deel is zoveel groter en heeft veel meer thema’s, zoals vertrouwen, verraad en een love story die je echt nooit eerder hebt gezien!”

We can’t wait!