Na een maandenlange zoektocht naar dé nieuwe Voice, was afgelopen vrijdag eindelijk de finale! Iris, Chris, Paul & Erwin streden nog mee om de titel!

In de finale ging het nog tussen vier kandidaten. Bij Roel was alleen Paul Turner nog over, Nick & Simon hadden Chris in de finale, bij Team Borsato moest Iris haar finaleplek verdedigen en Angela stond met Erwin nog in de finale.

Alle kandidaten zongen hun favo liedje in hun Voice-avontuur, een duet met een artiest en hun single. Paul Turner mocht met Taio Cruz zingen, Iris zong samen met Birdy, Erwin deed een duet met Gavin DeGraw en Chris zongen samen met sis Lisa Lois.

Aan het eind van het eerste deel moest een kandidaat al afscheid nemen. Paul kreeg de minste stemmen en moest de show verlaten. Bij de volgende tussenstand moest Erwin de show verlaten.

Uiteindelijk ging het dus tussen Team Nick & Simon met Chris en Team Borsato met Iris. Het bleek een spannende strijd: Chris kreeg 49% van de stemmen, maar Iris trok aan het langste eind met 51% van de stemmen!

Vanaf aanstaande vrijdag komt er alweer een vervolg op The Voice: The Voice of Holland Kids! Om 20.30 uur op RTL4!