Magische movies & fun tv-shows 🙂

Sla jij de koopavond dit keer even over? No problemo, want er zijn genoeg leuke programma's en films op tv die je echt niet mag missen.

Vanavond kijk je naar… 

Awkward – 19:20 uur op MTV
Jenna werkt zichzelf weer eens in de nesten… Ze koppelt Matty en Eva aan elkaar en organiseert een groepsdate. Als blijkt dat Matty en Eva het wel erg goed met elkaar kunnen vinden, komt Jenna erachter dat haar gevoelens voor Matty nog niet helemaal weg zijn. 

The Big Bang Theory – 19:45 uur op Veronica
Nog meer groepsdates! Sheldon, Amy, Howard en Bernadette bezoeken met z'n vieren een wijngaard. Penny en Leonard krijgen ondertussen met een zieke hond te maken en moeten asap een dierenarts zien te vinden. In de aflevering daarna koopt Leonard een nieuwe tafel. Sheldon is not amused. Howard krijgt een heel bijzonder aanbod: hij mag naar de ruimte! 

Foute Vrienden – 20:30 uur op RTL5
Nieuwe week, nieuwe opdrachten. In wat voor awkward situaties komen de mannen nu weer terecht?

FILMTIP
What's Your Number? – 20:30 uur op NET5

Als Ally (Anna Faris) in een tijdschrift leest dat vrouwen die meer dan 20 vriendjes gehad hebben forever single blijven, raakt ze in paniek. Dat aantal heeft ze namelijk al bereikt. Ze schakelt haar knappe buurman (Chris Evans) in om haar te helpen haar exen op te sporen. Met de hoop dat één van die boys toch nog haar Prince Charming blijkt te zijn. 

Harry Potter and the Prisoner Of Azkaban – 20:30 uur op Veronica
Harry zit in zijn derde jaar op Zweinstein. De gevaarlijke massamoordenaar Sirius is ontsnapt uit de Azkaban-gevangenis. Iedereen is ervan overtuigd dat hij Harry wil vermoorden. Terwijl Harry al druk genoeg is met de Dementors, krijgt hij de evil Sirius er ook nog eens bij.