De MTV Movie Awards, Valerio International & more

Hoe laat is het? Tijd om te chillen! 😉

Na zo'n zware dag heb je dat avondje bankhangen wel verdiend. Enne, je hoeft je gelukkig niet te vervelen, want er zijn weer allemaal leuke programma's op tv.

Vanavond kijk je naar… 
 

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
Een schoolexcursie naar het ziekenhuis krijgt een dramatische twist. De kinderen zien hoe twee zwaargewonde agenten naar de spoedafdeling worden gebracht.

MTV Movie Awards – 21:05 uur op MTV
Vandaag kon je alles hier al lezen over de MTV Movie Awards. Dan is het nu tijd voor de echte show! Check de optredens, uitreikingen, de speeches en nog veel meer :-).

Valerio International – 21:30 uur op NPO3
Vanavond reist Valerio af naar Hong Kong. Marike van Beurden werkt hier als hoofdpatissier. In het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Caprice maakt ze de mooiste toetjes. Nice! Valerio gaat ook op bezoek bij Erik Mouthaan, Amerika-correspondent van het RTL Nieuws. Hij vertelt alles over zijn leven als reporter middenin New York.

De Beste Singer/Songwriter Van Nederland – 22:10 uur op NPO3
De voorrondes in Ziggo Dome zitten erop en er zijn nog maar acht kandidaten over. Vanavond leren ze elkaar wat beter kennen, en ze krijgen hun eerste schrijfopdracht. Vince en Spike van DI-RECT en Maaike Ouboter helpen hierbij.

FILMTIP
Ted – 20:30 uur op Veronica
Als de kleine John een vallende ster ziet, wenst hij dat zijn teddybeer Ted tot leven komt. Zijn wens komt uit en de twee worden beste vrienden. 27 jaar later is Ted helemaal ontspoord en leeft hij als een onvolwassen viezerik. John (Mark Wahlberg) vindt dit prima, maar dan krijgt hij een vriendin, Lori (Mila Kunis). Zij is alles behalve fan van Ted.