Wat als je vriendin alle leuke jongens scoort en er altijd fabulous uitziet?

Het probleem: Jij hebt al wekenlang een oogje op een leuke jongen, tot je BFF hem ineens uit wil vragen. Oh no!
De oplossing: Je vriendin moet weten dat je ook al een oogje op die jongen had, dat begrijpt ze vast. Er is een ongeschreven regel als het om vriendschap gaat: ga niet met andermans vriendje aan de haal!

Het probleem: Je mag van je ouders niet op vakantie naar Spanje, dus heb je al een geweldige zomer gepland met je vriendin. Tot ze je komt vertellen dat ze toch in Salou op het strand gaat liggen…
De oplossing: Laat je vakantie hier niet door verpesten, want je bent echt niet de enige die de vakantie thuis doorbrengt. Verzin gewoon een leuke tour langs alle stranden en hotspots van Nederland!

Het probleem: Je bent met je BFF op het strand en terwijl jij je handdoekje neerlegt, staat zij al in een fashionable bikini naast je, zongebruind en al. Jij kijkt wat onzeker naar je eigen melkflessen…
De oplossing: Je vriendin is niet perfect en ook zij is vast onzeker. Je bent misschien jaloers op haar bruine kleurtje, zij zou een moord voor je mooie glanzende haar. Focus op je eigen sterke punten!

Beeld: Paramount Pictures