Altijd al gedroomd van een Oreo met hagelslag, stukjes stroopwafel of kokossnippers? Goed nieuws: binnenkort ligt-ie misschien wel in de winkels!

Oreo roept fans over de hele wereld op om de smaak van hun dromen met ze te delen. Enne… De winnaar hengelt niet alleen eeuwige roem en $500.000 binnen, zijn of haar koekje gaat ook nog eens for realsies in productie. Um… Hallo, droombaan! Waar melden we ons aan?

Easy. Slinger jouw Oreo goals voor 14 juli op social media, en gebruik de hashtag #MyOREOCreation. De Oreo-makers (ook een droombaan als je ‘t ons vraagt) kiezen vervolgens de chillste smaakjes uit, gaan aan de slag met prototypes en brengen uiteindelijk een van de koekjes uit. We. Cannot. Wait.   

And we’re not alone. De Oreo squad werd ook al pretty ongeduldig en is deze week stiekem alvast wat prototypes gaan ontwikkelen. Avocado Oreo, anyone? Of ga jij eerder voor Oreo Popcorn, of Oreo Cherry Cola?

#MyOREOCreation#MyOREOCreation

 

Oreo Candy Bars

Als je de smaken wel nice vind klinken, maar niet zo gek bent op koekjes, heeft Oreo ook iets bedacht voor je… Ze werken nu ook aan nieuwe chocoladerepen! Van New York Cheesecake tot Unicorn en Mermaid (OMG), ze liggen voor het oprapen in de Oreo headquarters.

#MyOREOCreation

Of de chocoladerepen ook echt in de winkels komen, blijft nog even geheim. Maar hey, gelukkig kunnen we altijd nog solliciteren op een baan bij Oreo.