Wat kijk jij 2n?

Geen koopavond voor jou dit keer? No worries, CG! heeft gewoon weer de leukste tv-programma's voor je op een rijtje gezet. Alleen de snacks moet je zelf nog even regelen. 

Enjoy! 

The Big Bang Theory – 19:30 uur op Veronica
Wanneer Bernadette haar PhD haalt, beseft Howard dat hij de enige in de groep is zonder titel. Raj wordt Sheldons nieuwe huisgenoot. In de aflevering daarna is Penny bang dat haar date met Ray effect heeft op haar vriendschap met de jongens. Sheldon wordt de aanvoerder van het paintball team.

Awkward – 20:00 uur op MTV
Heb je Awkward afgelopen zondag gemist? Don’t worry, vanavond is gewoon de herhaling. Jenna moet dealen met een afwijzing, en in Lissa’s familie worden er ineens wel heel veel geheimen onthuld.  

I Found The Gown – 20:30 uur op TLC
Yes, vanavond zie je een dubbele aflevering van I Found The Gown! In de eerste aflevering is Carissa helemaal verliefd op een jurk die boven haar budget is. Daarna zie je Megan, die op zoek is naar een zwarte bruidsjurk. Haar familie is hier helemaal niet blij mee. Bruid Whitney zet haar zinnen op een jurk die te klein voor haar is.

Are You The One? – 20:55 uur op MTV
De spanningen lopen hoog op wanneer Layton en Shelby in een driehoeksverhouding terecht komen. De jongens gaan op zoek naar roddels over de meiden. En gaat het elfde meisje deze week naar het Waarheidshok?

Sex And The City – 22:20 uur op RTL8
De vier vriendinnen gaan naar een verlovingsfeest, maar Carrie en Miranda voelen zich niet erg thuis, omdat ze allebei vrijgezel zijn. Samantha heeft haar zinnen gezet op iemand die totaal niet geïnteresseerd is.