Jennifer won de Coolcat-winactie en vloog naar Londen om daar naar het concert van Rihanna te gaan! Lees hier haar verslag:

Op naar Londen!
Op 6 oktober was het dan eindelijk zo ver: we gingen naar Londen! Ik ging samen met mijn tante, omdat mijn beste vriendinnetje onverwachts schoolverplichtingen had. Ik heb het super gezellig gehad met mijn tante, echt top! We moesten vroeg opstaan, maar dat was het allemaal waard. We vlogen met British Airways en alles was prima geregeld!

London Baby!
Toen we in Londen aankwamen verliep alles heel soepel, we hebben alleen maar gebruik gemaakt van de Metro. Dat is in Londen supergoed geregeld, iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam.
Donderdag hebben we de hele dag in Oxford street gewinkeld. Wat een enorme straat en wat een winkels, heerlijk gewoon! Er zit een onder andere een huge Primark waar we ons lekker uitgeleefd hebben.

Johnny Depp?!
We zijn ook naar Selfridges geweest, we stonden op de roltrap en we dachten Johnny Depp te zien, maar we gingen verder. Toen wij thuis waren, kwamen we erachter dat het écht Johnny was! Zo ontzettend zonde (had wel een foto willen hebben!), we hebben gewoon echt Johnny Depp gezien!

Na het shoppen even terug naar ons hotel, de kamer in (had een heerlijk kingsize bed!) en even uitrusten gingen we naar het O2. Eerst even de kaartjes gehaald, in een restaurantje gegeten en dan echt naar binnen om onze plekken te zoeken. We zaten bij de andere prijswinnaars, dus dat was erg gezellig. Voordat het concert begon deden we om in de sfeer te komen allemaal de wave, met het hele stadion!

LOUD!
Het Rihanna concert was super, wat is zij een performer zeg! Haar voorprogramma was ook erg goed, Calvin Harris. We hebben erg genoten van het concert, het was een top avond! Ze wisselde uptempo liedjes als ‘Only Girl in the World’ af met gevoeligere liedjes als ‘California King Bed’ en ‘Love the Way You Lie’. Verder zong ze ook wat oude liedjes zoals: ‘Please Don’t Stop The Music’ en ‘Shut Up And Drive’. Ze zong echt prachtig en goed live, ze leefde zich ook echt in bij de gevoelige liedjes.

Tussendoor wisselde ze ook steeds van outfit, passend bij de nummers. Bij ‘California King Bed’ droeg ze en lange gele jurk, supermooi. Ik heb er een filmpje van opgenomen, te vinden via CG! Channel!

Rihanna – California King Bed

Zelf vond ik ‘Only Girl’ het leukste van die avond, omdat dit de opening was, het was zooo spetterend! Ik zou iedereen aanraden om (als je kan) nog naar het concert te gaan van Rihanna, het is echt een spektakel!

Brand?!
We waren rond half 1 terug in het hotel, maar wat gebeurt ons? ’s Nachts om twee uur ging het brandalarm keihard af! We schrokken ons rot en moesten het hotel uit.. Dus wij heel snel een spijkerbroek en een jasje aangetrokken (en onze handtas gepakt!). Een dronken man had het alarm ingedrukt… Gelukkig, loos alarm dus.

De volgende ochtend heerlijk ontbeten en nog even snel Londen in om te shoppen en wat dingen te zien. We zijn naar West End (I <3 musicals!), Covent Garden en King’s Cross geweest. Daar hebben we nog een Harry Potter-foto voor de lol gemaakt, met het karretje in de muur voor perron 9 ¾. Daarna echt naar Heathrow, nog even winkelen en om met onze vlucht terug naar Amsterdam.

Het is allemaal erg snel gegaan, maar wat hebben we het naar onze zin gehad! We gaan zeker terug naar Londen, echt een heerlijke stad! Bedankt Coolcat, CosmoGIRL! en Universal!

Groetjes,
Jennifer