…nog meer The Hunger Games!

The Hunger Games – Mockingjay: Part 2 komt pas eind november in de bios, maar voor de acteurs is de film al bijna afgerond. Jennifer Lawrence is de lucky one die nog één scène op moet nemen. Daarna is het tijd dat de cast hun eigen weg gaat. En daar is JLaw niet blij mee. 

De oplossing is volgens haar simpel: schrijf gewoon meer delenJen: 'Ik zou zeker weten terugkomen voor meer films. En nu gaat Liam ook nog eens naar Australië voor twee maanden om daar een film op te nemen. Josh, Liam en ik zijn nog nooit zolang uit elkaar geweest. Ik vind het echt niet leuk.'

Aw! En wij ook niet, dus waar kunnen we stemmen op nog meer THG-delen? 😉

Gelukkig hoeft Jennifer na Mockingjay: Part 2 niet stil te zitten. Ze is namelijk gecast voor de hoofdrol in de nieuwe film The Dive. Deze movie vertelt het waargebeurde verhaal van vrijduikers Francisco Ferraras en Audrey Mestre, die in één adem zo diep mogelijk willen duiken.

JLaw speelt Audrey en de film wordt geregisseerd door Francis Lawrence, die bijna alleThe Hunger Games-delen regisseerde. Krijgen we sowieso toch nog een kleine reünie. 

Wil jij meer delen van The Hunger Games zien? Let us know

 

Fotografie: BrunoPress