Weg met die interviews

Remember het interview met Jelte a.k.a. Jett Rebel in CG! Issue #12? Hierin vertelde hij over zijn album, zijn stijl en het grote verschil tussen zijn on- en off-stage personality. Jett en Jelte zijn namelijk twee hele verschillende personen. 

Jett: 'Jett weet altijd wat-ie moet zeggen en wat hij wil. Hij voelt zich onoverwinnelijk. Als Jelte ben ik de hele dag aan het twijfelen of het wel goed genoeg is wat ik doe. En ik ben snel verlegen. Soms komt Jelte op het podium terug en weet ik even niet wat ik moet zeggen.'

Best een groot verschil dus. En daarom wordt Jett niet altijd even goed begrepen. Zo wordt er meer over zijn quirky persoonlijkheid en opvallende trekjes gepraat, dan over zijn amazing muziek. En dat is Jett nu zat. 

Daarom heeft hij besloten geen interviews meer te doen. Oh no! 🙁

Het goede nieuws is dat hij zich nu nog meer gaat richten op zijn muziek. En van nieuwe Jett Rebel songs worden we natuurlijk altijd blij! 

Maar voordat we goodbye moeten zeggen tegen zijn interviews, ging hij gisteren nog wel even langs bij De Wereld Draait Door. En hierdoor leren we hem nog beter kennen (en vinden we Jett stiekem nog veel leuker 😉 ). Benieuwd?