Bezoek de Dancefair 2013!

Ben jij een echte muziekliefhebber? Dan is de Dancefair 2013 echt iets voor jou. Of je nou DJ bent of wilt worden, je eigen muziek produceert of gewoon van muziek houdt: er is van alles te beleven.

Verbreed je kennis door workshops, panels en seminars. Je leert meer over dj’s, producers en evenementen organiseren. Wereldsterren als Laidback Luke, D-Block & S-te-fan, Frontliner, Kaiserdisco en Marc Romboy zullen aanwezig zijn om jou te woord te staan en je te inspireren. Ook Nicky Romero zal aanwezig zijn: ‘Ik vind het superleuk om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden van mijn fans. Een aantal jaar geleden had ik zelf nog ontzettend veel vragen over productietechnieken en het artiestenvak op zich: wat er allemaal bij komt kijken en hoe mooi en soms ook zwaar mijn weg naar waar ik nu ben is geweest’.

Naast kennis opdoen gaat het tijdens Dancefair om netwerken maken en geïnspireerd worden. Niet alleen superleuk, maar ook nog eens dé manier om de top te bereiken in de muziekindustrie. Waar wacht je nog op?

De Dancefair is op 16 en 17 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Check de website van Dancefair voor het programma, ticketverkoop en meer info.

Nicky Romero

Een dagje op de Dancefair

Ben jij erbij?

Fotografie: Dancefair