Decisions, decisions… Stem mee!

De juryleden Valerio Zeno, Roek Lips en Erik van der Hoff hebben hun keuze gemaakt uit honderden inzendingen voor het TV Lab: Mag Het Een Onsje Meer Zijn, The Crowdfunders en Veelgestelde vragen. Welk idee er daadwerkelijk wordt gemaakt en uitgezonden, bepaal jij! Stemmen kan t/m 12 juli op tvlab.bnn.nl

In de week van 12 t/m 16 augustus staat Ned 3 in het teken van coole en vernieuwende programma's. Check het winnende programma tijdens TV Lab op woensdag 14 augustus om 22:55 op Ned 3. 

De volgende drie programma's zijn in de race om op tv te komen:

1. Mag Het Een Onsje Meer Zijn? (van Marcel Schurgers)
Naast al die programma's met overgewicht, wordt het tijd voor een programma waarbij mensen juist moeten aankomen. Vijf deelnemers die hun skinny lichaam zat zijn worden gevolgd, ook krijgen ze hulp van personal trainers en diëtistes. 

2. The Crowdfunders (van Priscilla Verwoert)
Crowdfunding! Een manier om je dromen waar te maken, waarbij je in ruil voor een tegenprestatie een project kan doneren. The Crowdfunders volgen mensen die op deze manier hun dromen laten uitkomen: een studie in Amerika volgen? Je eigen restaurant starten? Het kan allemaal. 

3. Veelgestelde Vragen (van Jolien Former)
We all love Google, maar meestal worden we overspoeld met een overkill aan informatie als we een vraag stellen. In Veelgestelde Vragen krijg je antwoord op al je gezochte zoektermen. 

Welk programma is jouw favo? Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier