5 tips voor een bikinibody

Het klinkt misschien nog heel ver weg, maar voor je het weet is het zover: bikini tijd! Je kunt natuurlijk een week voordat je naar het strand gaat als een gek trainen in de sportschool, maar heel efficiënt is dat niet.

Als als je echt een strak lichaam wil hebben, is het vooral belangrijk dat je op tijd begint. En no worries, daar hoef je echt niet veel voor te zweten in de sportschool. Sterker nog, je hoeft daar niet eens naar toe! Tien minuutjes per dag, thuis, is al genoeg! Hoe? Check deze tips

 

Back to basics

Ontbijt is het belangrijkste onderdeel van de dag. Mijn favoriete ontbijt zijn havervlokken met (amandel) melk. Het vult goed en het verteert snel. Zeker met wat fruit heerlijk om de dag mee te beginnen!

 

Eat light

De koude wintermaanden zijn voorbij, dus je lichaam heeft de zware, vette maaltijden niet meer nodig. Gewoon wat lichter eten is de truc! Gerechten met vis en kip bijvoorbeeld. Of wat dacht je van lekkere maaltijdsalade?! 

 

Slim snacken

Je hebt misschien zin in fastfood en chocolade, maar probeer het eens anders! Nootjes, gedroogd fruit, smoothies. Hier zitten veel minder suikers en vetten in. 

 

10 minute work out

En dan de workout! Hij is heel simpel. En totaal niet zwaar, het vergt alleen discipline. Want je moet het wel echt doen. 

 

Doe 50x sit-ups (Dit zijn ongeveer 4 minuten=1 muziek nummer luisteren en je bent er al!)

 

50x je armen heen en weer zwaaien met een gewichtje, of als je die niet hebt een vol flesjes water. Dit is weer, net als bij je buikspieren, ongeveer vier minuten.

 

15x squats. Hiermee train je je billen en benen. Als je niet weet hoe een squat werkt, check youtube, daar heb je veel voorbeelden. Vijftien squaws duren ongeveer 2 minuten. 

 

Bikini proof

Als je regelmatig wortels eet, word je sneller bruin! Dit komt doordat er in wortels caroteen zit. Je moet het wel opbouwen, maar als je regelmatig veel wortels eet, zul je het verschil zeker zien!

 

Repeat

Als je dit iedere dag vol houdt, zul je zien dat je in no time ready to go bent en helemaal bikini proof!

 

Succes!

Liefs Jill

 

 

 

Instagram

Facebook

Twitter

Blog