Fun met Vicky, of kijk je liever naar…

Geen plannen voor vanavond? Good, want er zijn genoeg tv-programma's die je niet mag missen.

Bak popcorn erbij en chillen maar! 
 

3 Op Reis Backpack – 19:50 uur op NPO3
Vloggers Joost en Sterre joinen Jan en Geraldine op hun route naar Barcelona. Fun

The Big Bang Theory – 20:00 uur op Veronica
Penny vertelt een groot geheim aan Sheldon. Haar lover Leonard mag hier absoluut niet achter komen, maar Sheldon is niet de beste persoon om je secrets aan te vertellen. 

Judge Geordie – 20:15 uur op MTV
Troubles op liefdesgebied? Judge Geordie a.k.a. Vicky Pattison to the rescue! Ze reist het hele Verenigd Koninkrijk door om relaties te redden. Op een Geordie Shore-manier natuurlijk ;-). 

Buitenlandse Bruiloft – 21:30 uur op NET5
De Nederlandse Nicole woont in China, en daar wordt ze ook ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde, de Indiaase Vic. De bruiloft vindt plaats in India, maar het gaat niet zo soepel als ze hadden gehoopt.  

Je Zal Het Maar Zijn – 22:05 uur op NPO3
Sophie Hilbrand volgt verliefde stellen met bijzonder verhaal; van extreme leeftijdsverschillen tot lange afstanden. Hoe dealen ze hiermee?

FILMTIP 
Dinner For Schmucks – 20:30 uur op SBS9
Tim (Paul Rudd) wil dolgraag hogerop komen in zijn carrière. Als zijn baas hen uitnodigt voor een etentje, is hij dan ook dolblij. Er zit alleen één voorwaarde aan de uitnodiging vast: Tim moet een rare gast meenemen, die tijdens het etentje belachelijk gemaakt kan worden. Hij besluit Barry (Steve Carell) mee te nemen. Maar of dat nu wel zo'n goed idee is…