Vannacht zat hij nog in het Glazen Huis voor Serious Request. Gelukkig had Juvat genoeg energie over om CG!’s Kim alles te vertellen over de nieuwe BNN-serie Who’s In Who’s Out…

Heb je het Glazen Huis overleefd?
“Ja, het was echt te gek. Samen met Vincent Vianen en Jan Kooijman had ik een choreo bedacht en door auditie te doen, kon je tickets voor de bootcamp van SYTYCD 2012 winnen. Er kwamen heel veel mensen op af en uiteindelijk hebben we drie topdansers een ticket gegeven. Nu even bijkomen…”

Je bent superdruk of niet?
“Ja, ik was zelfs even bang dat ik Serious Request moest afzeggen! Ik had de nacht ervoor amper geslapen, omdat ik ziek in bed lag. En gisteravond heb ik nog op de planken gestaan voor Ne Me Quitte Pas in Antwerpen, de dansvoorstelling van Isabelle waarin ik de hoofdrol speel. Echt te gek om te doen. Gelukkig voelde ik me na de voorstelling een stuk beter en kon ik vannacht knallen in het Glazen Huis.”

Naast danser mag je jezelf nu ook acteur noemen…
“Klopt! Ik speel Mounir in de nieuwe BNN-serie Who’s In Who’s Out. Hij is een goede danser die vooral met zijn vrienden op straat danst en zichzelf alles heeft aangeleerd. Juliette (gespeeld door choreografe Isabelle) ziet hem dansen en geeft hem een wildcard voor de Dutch Stage Academy en daarmee een kans een echte carrière te starten. Vanaf dat moment zweef ik tussen twee werelden: het straatleven en de Academy.”

Herken je veel van jezelf in Mounir?
“Ik heb net als hij nooit dansles gehad en mezelf alles aangeleerd door filmpjes te kijken en met vrienden te oefenen. Ik kan alleen niet zeggen dat ik een straatrat ben geweest.”

Zie je een toekomst als acteur wel zitten?
“Daar durf ik niets over te zeggen: ik kijk nooit te ver vooruit om niet teleurgesteld te worden. Maar ik vind het superleuk om te doen. Ik was wel bang om gezien te worden als een goede danser, maar slechte acteur. Na veel overleg met de regisseur, die me ervan overtuigde dat hij niet voor niets voor mij had gekozen, heb ik meer vertrouwen gekregen.”

Meer info
In Who’s In Who’s Out zie je hoe zes ambitieuze jongeren keihard werken om hun droom om zanger, danser of acteur te worden, uit te laten komen. Twee plekken in de serie zijn wisselende rollen: jij kunt als publiek stemmen wie erin en wie eruit gaat. Of doe zelf auditie! Check wiwo.bnn.nl voor meer info!
Who’s In Who’s Out is vanaf 8 januari op tv.