In 2011 was ze een CG! Academy Winnares, won een dansworkshop van Floris uit SYTYCD en.. Nu kwam Juvat langs bij haar op school! Amanda vertelt ons hoe dat was: te gaaf natuurlijk!

Bijna heel Nederland kijkt naar So You Think You Can Dance en er is altijd wel een danser die iedereen wel heel erg leuk vindt. Bij ons op school is dat breakdancer Juvat Westendorp. Dus kwam ik op het idee hem uit te nodigen.


Op de foto met Juvat!

Samen met mijn moeder, die CKV docent is op mijn school, organiseerde ik deze dag. Op 25 april 2012 gebeurde het: Juvat kwam naar mijn school in Vlissingen!

We hebben met z’n allen, inclusief Juvat, een hele leuke en speciale dag gehad. Hij gaf een dansworkshop aan onze dansklassen en aan andere dansliefhebbers die dit niet wilde missen.


Hij gaf een te gekke dansworkshop en legde alles supergoed uit.

Ook kwam hij praten met brugklassen over passie, talent, positiviteit en nog een heleboel andere dingen. Als er iets is, dat Juvat naast dansen heel goed kan, dan is het wel praten! En daar luisteren wij natuurlijk maar al te graag naar!

Iedereen vond het te gek, Juvat was heel spontaan en kon alles goed uitleggen. Het had nog veel langer mogen duren. Of ie het zelf ook leuk vond? Juvat: “Dit was een van de leukste workshops die ik heb gegeven!”


Het was te gek!

Danstips van Juvat

Foto’s: Firi den Hoedt, meer via www.paauwenburgkrant.nl