Samen met Charli XCX!

Gisteravond moet ongetwijfeld de best night ever zijn van alle Katycats in Nederland.

Miss Katy Perry stond namelijk in de Ziggo Dome en CG! was erbij. Benieuwd hoe het was?

Charlie XCX was de openingsact van de avond. Ze begon de show met haar song London Queen. Enne, als je zo knallend begint moet het natuurlijk wel een kick-ass optreden worden ;-).

 

Wij zijn een sucker voor Charli XCX

Op het podium rockte Charli een zilveren playsuit met hot pink lipstick. De girls in haar band droegen matching zilveren outfits en schattige engelenvleugeltjes. Er was glitter, er was sparkle en vooral heel veel girlpower.

Charli zong veel nieuwe liedjes, maar ook de bekende nummers zoals I Love It en Fancy. Ze sloot haar show af met Boom Clap. Loved it! 

Daar is roaring Katy! 

En toen was het tijd voor het allerbelangrijkste; het optreden van Katy herself.

Vanuit het niets opende er op het podium een grote driehoek waarin Katy verstopt zat. En toen was ze ready to roar! 

Katy's paard was er ook bij…

Maar Katy was niet de enige die op het podium stond te shinen. Voor het optreden nam ze namelijk een heel team aan dansers, acrobaten en katten mee. 

Oké, oké… Geen echte katten, maar mensen in een kattenkostuum ;-). Voor Dark Horse nam Katy haar paard ook gezellig mee.

Op naar Hollywood! 

Of eh, Kittywood… 
 

Fissaaaa!
 

Katy, you were on fire(work)! 😉 

En alsof dat nog niet cool genoeg was, vloog Katy ook nog eens de zaal rond aan een tros ballonnen, werden twee lucky fans uitgenodigd op het podium, knalde er confetti uit het plafond en sloot ze af met een vuurwerkshow. Wow.

Enne, voor iedereen die vanavond naar het tweede concert in de Ziggo Dome gaat: have fun!