Kendal heeft een vriendje

Kendall Jenner heeft een nieuw vriendje

Ze werden de laatste tijd vaak samen gespot, maar niemand wist het zeker. Nu is eindelijk het hoge woord eruit en blijken de rumors true: Kendall Jenner heeft een relatie met basketbalspeler Ben Simmons. Kendal confirmed haar relatie met Ben bij niemand minder dan Ellen Degeneres. De talkshowhost liet een paar foto’s van de basketballer zien en vroeg: ‘Hoelang zijn jullie nu samen?’ De Jennertelg antwoordde nonchalant: ‘Een tijdje.’ Beter bewijs dan dit bestaat niet. Niet lang daarna kwam de paparazzi met een foto waarop de tortelduifjes dicht tegen elkaar aan zaten tijdens hun date in Capriani in New York.

Kendalls Single life

Kendall had -in tegenstelling tot haar zussen- nooit echt een vaste relatie. Ze werd eerder gelinkt aan Harry Styles, maar veel liet ze er nooit over los. Dat ze nu bekent dat zij en Ben elkaar wel heel erg leuk vinden, is dus special. Sinds de zomer van 2018 -klinkt als een mooi boek- vraagt men zich af wat the deal is tussen die twee, maar de liefde leek over te zijn in de herfst van dat jaar. Het model scheen de broer van BFF Bella -Anwar- aan de haak te hebben geslagen en Ben vergeten te zijn. In de winter kreeg het verhaal een enorme U-turn toen Ben een comment plaatste onder een sexy bikinifoto van Kendall. ‘Come here’, plaatste hij. Kendall kwam niet die dag – was ook moeilijk, aangezien de Basketballer en het model miles van elkaar verwijderd waren -, maar de twee werden wel weer samen gezien. Nu is Kendall dus ook gesetteld in de liefde, net als haar zussen. We hopen dat zij en haar basketballer een fijne Valentijn hebben.

Wil je net als Kendal in de valentijnsstemming komen, maar ben je single? Dan kan je natuurlijk altijd nog een leuke Valentijnsfilm kijken met je single besties.

View this post on Instagram

*calls uber* #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

LEES OOK:

Fotografie: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen