Zelfs miss Jenner heeft ermee te maken

Dacht je dat it-girl Kendall Jenner een zelfverzekerde supergirl was? Think again, want zij heeft ook met insecurities te maken. 

Vooral toen ze een jaar of 15 was had ze het moeilijk. Aan het Amerikaanse beautymagazine Allure vertelt ze: 'Op de middelbare school kreeg ik last van acné, en ik had ook een beugel. Ik durfde helemaal geen oogcontact met mensen te maken. Het was geen leuke tijd, en mijn zelfvertrouwen was helemaal verdwenen. Ik dacht, zolang ik mensen niet aankijk, kunnen ze mijn gezicht ook niet zien.'

Van die onzekerheid heeft Kendall nog steeds last. 'Oogcontact maken, vind ik nog steeds moeilijk. Ik word er nerveus van. Ik ben pas zelfverzekerder geworden sinds ik veel voor de camera sta. Het duurde wel even, maar je moet in jezelf geloven.'

True that, Kendall! Dus knoop haar tip in je oren, meiden ;-). 

Naast het interview deed miss Jenner ook een awesome fotoshoot voor het blad. Benieuwd naar de beelden? Check ze in de fotogalerij.

FUN FACT: Komt het aapje op de foto's je bekend voor? Dat kan! Je zag hem jaren geleden namelijk al in Friends als Marcel, het aapje van Ross.