Kermis must-do’s

Deze dingen moet je echt doen!

Deze dingen moet je echt doen!

Of je nu met je familie, vrienden of lover gaat… de kermis is altijd awesome. Een goede sfeer, leuke attracties en veel lekkers, wie wil dat nu niet?! Dit zijn in ieder geval vijf dingen die je moet doen op de kermis!

1. Koop een suikerspin en maak er een fabulous Insta post van. Het liefst nog even voor een gekleurde muur of leuke attractie. Laat die likes maar binnenstromen!

2. De rups in, net zolang tot je de flos hebt gevangen. En dan kun je gratis nog één ritje om je overwinning te vieren. Ook leuk: dit doen met je date. Love!

3. Win een knuffel bij de grijpers. Of een ander prulletje. Grijp in ieder geval iets zodat je het trots aan iedereen kunt laten zien. En vervolgens thuis achterin een kast kunt gooien. Dat hoort er nu eenmaal bij.

4. Ga in een attractie die je spannend vindt. Eentje die supersnel of heel ver omhoog gaat. Misschien even eng, maar uiteindelijk super leuk! En dan mag je best een beetje trots op jezelf zijn omdat je er gewoon in bent gegaan.

5. Laat een foto printen. Op grote kermissen zijn er genoeg achtbanen waar tijdens een ritje foto's van je gemaakt worden. Daar moet je er natuurlijk één van kopen! Tip: ben je met een grote groep? Betaal met z’n allen één foto en kopieer die als je thuis bent. Budget proof! 

Wat doe jij altijd op de kermis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen