Vandaag de laatste dag school en dan is het tijd voor de kerstvakantie! CosmoGIRL! zet een aantal kerst-to-do-tips op een rij, zodat je je niet hoeft te vervelen!

Bordspelletjes!
Soms is het heerlijk om even op en top kneuterig te doen en daar zijn de dagen rond kerst perféct voor! Met zijn allen aan de lekkere zelfgebakken cupcakes, warme choco en samen bordspelletjes spelen is bijvoorbeeld supergezellig. Pas op met mens-erger-je-niet; als je vader niet zo goed tegen zijn verlies kan, is dat misschien niet zo heel gezellig. 😉

Schaatsen
Of skiën, of snowboarden, als je dat leuker vind. We hoeven deze maand hier in Nederland niet op een witte kerst met sneeuw en ijs te rekenen, maar.. Always look on the bright side! Dat betekent geen gezeur in het verkeer of openbaar vervoer, niet uitglijden met je partyheels in je kerstoutfit.. En sneeuw- en ijspret kan nog steeds, op naar de ijsbaan of sneeuwhal! Winterjas en handschoenen aan, sjaal om en gaan!

CosmoGIRL!& CG! Winterboek!
Een dagje binnen en niets te doen? Pak er een lading CosmoGIRL!s en het CG! Winterboek bij! De nieuwe CG! (nummer 98 alweer, poehee. 100 komt er aan whoehoe!) ligt op 29 december in de winkels, dus genoeg vers leesvoer. Jij hoeft je niet te vervelen!

Online winkelen
Dat de winkels op de kerstdagen dicht zijn en het buiten inmiddels winterskoud begint te worden.. Zegt natuurlijk niet dat er niet gewinkeld kan worden! Online kun je je heerlijk uitleven bij Nelly.com, asos.com, de onlineshop van H&M en zóveel meer..

Winter Efteling
Wie houdt er niet van de Efteling? In de Winter Efteling is het park een prachtig wit sprookjesparadijs: we loooove! De Droomvlucht, Villa Folta & het Sprookjesbos: voor de Efteling ben je nooit te oud! Tot en met vijf januari hangt de Efteling nog vol met lichtjes, is er een ijsbaan, overal gezellige kampvuurtjes en de attracties zelf natuurlijk. 😉

Kerstfilms
Love Actually, voor de vierhonderdste keer Home Alone deel 1 tot en met 17, Harry Potter en nog zoveel meer: kerst = filmtijd! Op TV zijn rond de feestdagen de leukste films en kerstspecials, heerlijk!