Check, check, checklist

Deze dingen MOET je tijdens de Christmas break zeker doen… 

TIP: Print de bucketlist uit en probeer zoveel mogelijk af te strepen deze vrije weken! 

 

 

[1] Bouw een sneeuwpop van échte sneeuw! Oké, oké, niet in de buurt van crispy white snow? Maak er één van klei of van deeg of van modder of, of, of…

[2] Lees een boek van begin tot eind in een ruk uit. Dat boek dat al een tijdje klaar ligt op de plank? Pak het erbij! Nestel jezelf op de bank, je bed of een fijne stoel met genoeg bites & drinks binnen handbereik en enjoy!

[3] Trommel je vriendinnen op, ga naar de schaatsbaan in de dichtstbijzijnde stad, trek je kunstschaatsen aan en oefen net zolang totdat jullie een perfecte pirouette kunnen maken. De beloning afterwards is uiteraard een grote mok hot choc met slagroom.

[4] Stook een vuurtje. In de openhaard of buiten in een vuurkorf. Vraag wel even je vader om hulp en plaats er just in case een grote bucket water naast. Safety first.

[5] Houd een glitter fight met je vriendinnen. Bij voorkeur buiten, zodat je je ouders geen glitteroverlast bezorgt 😉 Vul allemaal een emmertje met sparkles en bestrooi elkaar!

[6] Zoek mooi postpapier op en pak een fijne pen. Schrijf met de hand een oprecht, lieve brief naar je moeder, beste vriendin of vriendje. En verstuur ‘m per post. Niets leuker dan een echte brief ontvangen!

[7] Cliché, maar natuurlijk hoort-ie op het lijstje thuis: houd een film- of seriemarathon. Zorg voor friends & food en geniet er lekker van.

[8] Organiseer een wedstrijdje marshmallows proppen met je broertje en/of zusje. Koop een grote zak spekkies en kijk bij wie er het meest in de mond passen. Slappe lach gegarandeerd!

[9] Wees een dag onbereikbaar. Zet je telefoon, iPad en laptop uit. En kijk eens wat er op je pad komt…

[10] Maak een wandeling over het strand, door het bos of door het centrum van de stad. Neem een vriend of vriendin mee, of loop lekker alleen