Yesss, het is nog steeds vakantieeee! Check hier welke leuke dingen jij kunt gaan doen.

Schaatsen

Voor het ultieme wintergevoel haal je deze holiday je schaatsen weer eens uit de kast. Op veel plekken in Nederland kun je tijdens de kerstvakantie, vrieskou of niet, schaatsen!

 

Ice Amsterdam 

Het Museumplein in Amsterdam is deze winter omgetoverd tot een ijsparadijs! Je kunt er schaatsen met vriendinnen, maar je kunt er ook ijshockeyen en zelfs schaatsles volgen. De ijsbaan is 7 dagen per week geopend. De entree is €3 voor een dag lang schaatsfun! Je kunt ook schaatsen huren voor €5 per twee uur.

 

 

Schaatsen voor het Kurhaus 

Als er iets een goede locatie is voor een ijsbaan, dan is het wel voor het Kurhaus in Scheveningen. Elke dag kun je hier van 10:00 uur tot 22:00 uur schaatsen voor €5. Tip: combineer het met een dagje shoppen in Den Haag of uitwaaien op het strand!

 

 

Schaatsen in Grunn

Midden in de stad schaatsen? Dat kan in Groningen! Op het Waagplein kun je t/m 5 januari terecht voor winterfun! Entree: €7 incl. schaatshuur.

 

Snowworld

Als de sneeuw niet naar jou komt dan zoek je de sneeuw toch op! In Snowworld in Zoetermeer en Landgraaf kun je een dagje skieën of snowboarden. Zo heb je toch een beetje het gevoel dat je op vakantie bent. Ook vind je er een cool funpark waar je helemaal los kunt gaan (als je dat aandurft…).

Tip: 's avonds heeft Snowworld een speciaal tarief!

 

Bioscoop

Tijdens de kerstvakantie draaien er ook leuke films in de bioscoop. Bel je BFF's voor een leuk middagje of avondje met een van deze coole films!

 

Soof

 

Frozen

 

The Hunger Games: Catching Fire

 

Saving Mr. Banks

 

…Maar nu het steeds kouder wordt, is het natuurlijk ook he-le-maal niet erg om lekker binnen te blijven. En dat kan ook superleuk worden met deze tips!

Filmmarathon

De leukste kerstfilms heb je al in CG! 123 en op onze site gevonden, maar die moet je nu ook echt uit de kast halen! Trommel je BFF‘s op, regel dekentjes en natuurlijk hot chocolate en snacks. Meer heb je niet nodig voor een lekkere chilldag. Je kunt het ook ’s avonds doen en er dan een fun sleepover aan vastplakken!

 

CG!‘s bakery

Koekjes, cakejes, taarten…ga een dagje bakken! 24 Kitchen‘s Rudolph heeft een eigen boek ‘Rudolph‘s Bakery’ uitgebracht. Dit boek staat helemaal vol met de lekkerste koekjes, taarten en andere hapjes. Heb je een boekenbon of geld gehad met kerst? Dan is dit zeker een aanrader! Natuurlijk ook leuk als cadeautje voor jezelf… 🙂 (€29,95 via Bol.com)

 

Slaapkamer make-over

Je kamer opruimen, is natuurlijk niet echt een leuke to do tip, maar je kamer verbouwen wel! En daar heb je echt niet veel nieuwe spullen voor nodig. Check dt filmpje voor leuke en betaalbare tips:

 

Met deze tips kom jij de vakantie wel door! Wat zijn jouw plannen?