Of kijk je liever naar…

Saaie avond op de planning staan? CG! to the rescue! 

Wij zochten weer de leukste tv-programma's en films van vanavond uit :-). Kijk je ook gezellig mee? 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Het tripje van de meiden naar Las Vegas gaat op het laatste moment niet door. Daarom nodigen de mannen hen uit om Dungeons & Dragons te spelen. En guess what? Raj heeft een date! In de aflevering daarna krijgt Leonard een baan aangeboden in het buitenland. 

Brothers Green: EATS – 19:45 uur op MTV
YouTube-sterren Brothers Green zijn ready om de televisiewereld over te nemen. In hun nieuwe serie op MTV bakken ze de lekkerste meals, rechtstreeks vanuit hun loft in Brooklyn. Cool!

Catfish: The TV Show – 20:10 uur op MTV
Whitney ontmoette vier jaar geleden haar grote liefde, Bre, op een LGBT-website. De twee bellen en sms'en elke dag met elkaar, maar Skypen is nog nooit gelukt. Bre heeft elke keer een smoes waarom het niet kan. Red flag alert! 

Bagels & Bubbels – 20:30 uur op NET5
Noa vraagt Rick mee op date naar Dubai, waar ze een auditie heeft. Fancy! Noa's manager heeft alleen andere plannen. Hij wil namelijk dat Noa op date gaat met Ian, de zoon van een producent. Wat zal Rick hiervan vinden? 

FILMTIP
Volle Maan – 20:30 uur op RTL8
Woehoeee, guilty pleasure alert! In Volle Maan draait het om Hans, de zoon van een rijke aannemer. Hij mag na zijn eindexamen een week op de Middellanse Zee varen met zijn vaders zeiljacht. Zijn vrienden worden natuurlijk ook uitgenodigd. Hans z'n vader heeft alleen één voorwaarde. Hans moet zijn broer Ties mee terugnemen naar Nederland, om in het familiebedrijf te komen werken. Maar de ontmoeting tussen Ties en Hans verloopt iets anders dan gepland.