Check alle hoogtepunten!

Ein-de-lijk, Kim Kardashian en Kanye West zijn getrouwd!

De vraag was heel lang wanneer, waar en hoe het zou gebeuren en afgelopen weekend was het zo ver. They are married! 🙂

CG! zet voor jou alle fun hoogtepunten op een rijtje. De rest van de foto's vind je in de fotogalerij!

 

 

 

 

 

Lunch op het landgoed van Valentino

Met alle familieleden, vrienden en genodigden (belangrijke fashion people) gezellig lunchen op het prachtige landgoed. Kim droeg een jurk van Valentino.

Diner in de spiegelzaal van Versailles

Kimye wilde eigenlijk trouwen in het paleis van Versailles. Daar waren ze nèt niet belangrijk genoeg voor en het koppel moest het doen met een privé tour en diner. Kim draagt een jurk van het Belgische modehuis Martin Margiela. Lana del Ray gaf een live performance voor het aanstaande bruidspaar.

Vrijgezellenfeest in Parijs

En toen was het tijd voor het vrijgezellenfeest! Kim ziet er werkelijk gor-ge-ous uit in een jurk die speciaal voor haar is ontworpen door Balmain.

Huwelijksreceptie in Florence

Op naar de trouwlocatie in Florence. Alle foto's zijn genomen in een photo booth!

Hét huwelijk in Forte di Belvedere in Florance

De foto's zijn een beetje wazig, maar je ziet de trouwjurk van Kim en de locatie waar Kim en Kanye 'I Do' tegen elkaar zeggen. Haar jurk is ontworpen door Givenchy.

 

Fun facts:

– In totaal heeft het bruiloftweekend maarliefst 30 miljoen (!) euro gekost!

– De broer van Kim, Rob, was niet aanwezig omdat ze vlak daarvoor ruzie kregen. Rob vond het huwelijk veel te overdreven en Kim was boos over het feit dat Rob niet even een paar kilo's was afgevallen voor het event.

Beyoncé kon niet bij de bruiloft zijn. Ze liet via Instagram weten: 'Wishing you a lifetime of unconditional love. God bless your beautifull family.'