Roos neemt afscheid van CG!

Hoi meiden!

Bij deze moet ik helaas melden dat dit mijn allerlaatste blog voor CosmoGIRL! is! Dit heeft meerdere redenen: allereerst begin ik dit jaar met mijn nieuwe opleiding in Amsterdam (Media, Informatie & Communicatie) en ik ben heel erg nerveus en hartstikke gestrest, maar ik heb er natuurlijk ook zin in. Ik ga het dus behoorlijk druk krijgen en aangezien ik nog geen kamer heb, zal ik voorlopig elke dag zeker 3 uur moeten reizen.

De laatste maanden heb ik ook weinig op mijn eigen fashionblog gepost. Dit wil ik natuurlijk weer oppakken, maar pas als ik helemaal op mijn plek in de grote stad ben en tijd en inspiratie heb!

Ik zal natuurlijk nooit stoppen met bloggen, daar is het namelijk veel te leuk voor! Maar ik begin me soms verplicht te voelen en ik wil het vooral als hobby houden. Dan hoef ik me niet constant zorgen te maken over wanneer ik wát moet schrijven.

Ik vond het echt ontzettend tof dat ik zo lang voor CosmoGIRL! heb mogen schrijven en dat ik zelfs een aantal keer in het blad heb mogen staan. Ik heb zoveel lieve reacties gekregen en dat heeft me echt heel blij gemaakt, hartstikke lief van jullie!

Dus bij deze neem ik afscheid van een hele leuke tijd waarin ik een geweldige kans heb gekregen om voor zo’n tof magazine te bloggen, Thanks CG! 😉

Liefs,

Roos