Styling-stress??

Was je vanochtend om 5 uur al wakker door de kledingstress

Of heb je zo'n pijn in je voeten door die killer heels van gisteravond en nu geen idee welke shoes je aan moet? 

Check dan snel deze last minute styling tips!

Situatie 1: What to wear? Geen idee! 

Je hebt vast wel een zwart jurkje in de kast liggen. Plunder vervolgens de sieradenbox van je zusje, je moeder en/of je oma. Mixen & matchen it is! Verschillende kleuren & kettingen zijn juist cool. Combineer deze met geweldige oorbellen en draag om elke vinger een ring. Niet genoeg accessoires? Dan kun je altijd nog een slinger uit de kerstboom pakken en kerstballen in je oren hangen.

 

Situatie 2: Auw! Mijn voeten…

Heb je gisteravond die fabulous new shoes aan gehad en nu spijt door de megapijn in je voeten? No worries! Ook op jouw All Stars (of andere coole gympies) rock jij jouw kerstoutfit vanavond. En kies voor een eyecatcher van een jurk. Wedden dat volgend jaar iedereen op gympies kerst viert?!

 

Situatie 3: Saved by… make-up!

Heb je echt geen Christmas outfit in je kast? Ga dan voor totally black en laat je make-up het werk doen. Maak met eyeliner sterretje(s) op je wangen. En maak je look af met felrode lippen en goude glitters op je ogen. Love it!

 

Situatie 4: Gemorst?

O no! Niet nu! Eerste tip: probeer het met een vaatdoekje en heet water schoon te deppen (niet wrijven!). En gebruik eventueel nog wat afwasmiddel, Biotex of  eenander wondermiddeltje. Föhn erop en je outfit is weer zo goed als nieuw. Kijk ook even op oma weet raad. Hier vind je superveel handige tips voor vlekken. 

Have a fashionable Christmas!

 

 

Fotografie: Accessorize