Lauren’s nieuwe programma

Woohoooo, Lauren Conrad komt ein-de-lijk weer terug op tv! Onze favoriete girl uit The Hills gaat binnenkort shinen in het programma Pop Innovators op E!. En hier leer je haar beter kennen dan ooit… 

In de aflevering vertelt LC alles over haar drukke leven, amazing carrière en blikt ze terug op hoe het was om in één klap wereldberoemd te worden.

Lauren: 'Het is heel moeilijk om tijdens je tienerjaren al zo in de spotlights te staan. Niemand begreep het, maar je kunt het ook eigenlijk niet begrijpen als je het niet zelf hebt meegemaakt. Het is nu tien jaar later en ik ben nog steeds niet gewend aan alle aandacht.'

Laurens vader haakt hier op in: 'Ze wilde nooit beroemd zijn. Eigenlijk wilt ze dat nog steeds niet…' Hmm, klinkt interesting toch? 

Naast haar vader, komen ook haar vrienden, zakenpartners en andere familieleden langs om wat te vertellen over LC. We can't wait!

Jij ook niet? Markeer 29 januari dan in je agenda, want dan wordt de aflevering om 20:30 uur uitgezonden op E! in Nederland!