Zo dump je niemand

Mensen die mij kennen weten dit al. Mijn vaste lezers hebben het denk ik nu ook wel door, maar voor degenen die mij nu pas leren kennen zeg ik het nog maar een keer. Mijn naam is Frankee en ik ben een hopeloze romanticus.

Mijn hart is in mijn leven al te vaak gebroken en daarom maak ik er grapjes over in mijn blogs. Een beetje á la Taylor Swift aangezien zij ook om de week liefdesverdriet heeft en er een liedje over schrijft. Verschil is dat zij er bakken geld mee verdient… En dat ze een meisje is.

Naast katten, M&M’s en rare truien ben ik de jongen die altijd vrijgezel is en er maar om blijft lachen. Gedumpt worden, is een beetje mijn ding aan het worden. Carrie Bradshaw werd gedumpt door een post-it in Sex and the City, who could forget? Dat is natuurlijk al een big no-go. Maar er zijn nog meer verschrikkelijke manieren om gedumpt te worden.Ik hoop dan ook dat niemand van jullie ooit op de volgende manieren aan de kant is gezet.

1. Facebook

De ene dag ben je nog gezellig aan het daten met je verkering. De andere dag check je je Facebook nieuws feed en zie je ineens dat je partner zijn relatiestatus naar vrijgezel heeft veranderd. Slap in the face, I tell you! Dus, dumper, maak het eerst face-to-face uit, voordat de hele wereld het kan zien en je de ander totaal vernedert.

2. Twitter

In minder dan 140 tekens een relatie eindigen. Nee, niet doen, gewoon echt niet doen.
 

3. WhatsApp

Het is deze dagen vrij normaal om een relatie te beëindigen via WhatsApp. Maar serieus, als je al de moeite neemt om een hele break-up te typen dan kan je net zo goed even bellen en het bespreken. Een emoji break-up is zo niet cute.

4. Spotify

Het leuke van Spotify is dat je je eigen afspeellijsten kunt maken. Ik heb voor elke situatie wel een afspeellijst klaarstaan. Als ik me down en depri voel zet ik mijn ‘Moody’ afspeellijst op. Als ik ga sporten dan klik ik op ‘Run Fatty Run’ en als ik een middagje meidengroepjes wil luisteren heb ik een lijst genaamd ‘Battle of the Girlbands’. Hartstikke leuk. Maar je kunt via Spotify ook een muzikale boodschap 'verzenden'. Als je 100 keer je afspeellijst genaamd ‘I Wanna Be Single and Free’ met  o.a. Taylor Swift’s (daar hebben we haar weer) ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ of Kelis‘ ‘I Hate You So Much Right Now’ afspeelt, kan je partner ook wel raden dat er iets mis is

5. Tinder

Lekker op Tinder door alle profielen swipen terwijl je naast je lover zit. Dat is echt onbeschoft!!!

Als je nou degene bent die er een punt achter zet doe het met klasse en heb respect voor diegene. Er was een periode dat je wel van die persoon hield of om je inmiddels ex-lover gaf. Daarom verdient de ander verdient. En voor degene die gedumpt is via bovenstaande media, you are better off!

Frankee