Ingrid Nilsen over haar coming out

Een tijdje geleden postte beautyvlogger Ingrid Nilsen een wel heel bijzonder filmpje. In de video onthulde Ingrid namelijk dat ze lesbisch is. 

Ingrid wist dit al jaren, maar in haar omgeving werd homoseksualiteit niet geaccepteerd. Daarom besloot ze een leven te leiden dat ze eigenlijk niet wilde. Not cool, want iedereen verdient het natuurlijk om happy te zijn met zichzelf. En daarom koos de beautyvlogger er twee maanden geleden voor om uit de kast te komen. You go, girl! <3

Maarre, hoe was het om dit stukje van haarzelf met haar omgeving – en de rest van de wereld – te delen? Op die vraag geeft ze in de video hieronder antwoord. 

Samen met mede-YouTubers Tyler Oakley en Joey Graceffa blikt ze terug op haar coming out. Hoe werd er gereageerd, en hoe voelt ze zich nu? Kleine spoiler ;-): 'I just love how I feel now.'

Pssst… De verhalen van Joey en Tyler zijn ook pretty amazing. Zo kwam Joey ook uit de kast via YouTube, en zet Tyler zich in voor gelijke rechten voor de LGBTQ community. Hear all about it in hun inspirerende video: