Get in the mix by nailing your look!

De meiden van Little Mix zijn tof! Onze favoriete en übercoole pop-prinsesjes hebben samen gewerkt met hét nagel merk van de UK, “Elegant Touch”. De fashionista's hebben een reeks press-on nails en wraps gecreeërd met als doel je looks naar een hoger niveau te brengen.

 

 

Boho rock chick Perrie, hip-hop diva Jesy, glamour icon Leigh-Anne en trendsetter Jade hebben elk hun eigen looks in de designs terug laten komen. Zo heb je bij elke gelegenheid een passende nail-art! 

De Little Mix Lady's zijn erg enthousiast over de lancering van de nail wraps en press-on's: “We zijn superblij om onze individuele stijlen met onze fans te mogen delen. Fashion en identiteit zijn heel belangrijk voor ons, dus we vinden het geweldig om ons best bewaarde beauty geheim bekend te maken!

We zijn namelijk altijd onderweg voor tours en TV, dus onze Elegant Touch Nails zijn perfect omdat ze zó makkelijk in gebruik zijn én ook nog eens super on trend. Ze blijven lang zitten en we hoeven ons geen zorgen te maken over gechipte nagellak of rommelige lijmresten. We kunnen ze altijd en overal op onze nagels aanbrengen!” 

Hierbij het filmpje van de lancering van de Elegant Touch collectie by Little Mix voor New Look.

Dus meiden, waar wachten jullie nog op? De Elegant Touch nail wraps en press-on nails van Little Mix zijn nu online verkrijgbaar bij New Look.

Voor welke Little Mix Girl ga jij? Laat het ons weten! Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier!