Copy!

Popprinses Ariana Grande ziet er altijd pérfect, cute en girly uit. Wil jij net zo een beautylook als Ariana heeft op de foto? Volg de stappen en binnen no-time wordt er aan je gevraagd hoe het met Nathan Sykes gaat ;). Look-a-like in de dop!

 

 

Face

Ariana heeft een matte teint. Gebruik daarom een matterende foundation en laat het ongeveer tien minuutjes drogen voordat je nog wat losse poeder er overheen kwast. Als de foundation nog nattig is en je gaat er overheen met een kwast, dan krijg je vlekken. En aangezien Ariana die ook niet heeft, is het een no-go.

 

 

 

 

 

M.A.C Studio Fix Fluid €30

 

Cheeks

Hoewel de beauty een mat gezichtje heeft, heeft ze wel glowy cheeks. Gebruik een lichtroze crèmeblush waarin glitter is verwerkt. Breng met je vingers de blush aan op de appeltjes van je wangen en smeer uit in de richting van je oor (op de jukbeenderen). Gebruik nu een poederblush in één tint donkerder en kwast die ónder je jukbeenderen.

 

Yves Rocher €6,90

Wenkbrauwen

Als je niet gezegd bent met bushy eyebrows zoals Ariana, pak er dan een wenkbrauwpoeder bij (eentje die het dichtste bij jouw eigen wenkbrauwkleur komt) en kleur je hele wenkbrauw in.

 

Benefit Eyebrow Powder €32

 

Oogmake-up

De make-up van Ariana is vrij naturel. Kies voor een bronskleurige oogschaduw en breng die aan tot de arcadeboog (het stukje net voor het wenkbrauwbot). Met een donkerbruin oogpotlood kleur je de binnenste rand van je oog in – dus niet buiten de wimperlijn, maar bínnen de wimperlijn. Om net zulke lange wimpers als de popster te krijgen kun je losse stukjes nepwimper tussen je wimpers plakken. Nog 2 laagjes mascara (ga liever voor lengte dan volume) en de oogmake-up is ready.

 

E.LF. €4

 

Lipstick

Een lippenbalsem met een kleurtje is voldoende, Ariana draagt een frambooskleurige.

 

Clinique Chubby Stick €17,55

 

Easy does it!