Copy!

Ben jij dól op Lucy’s perfecte wenkbrauwen, doll eyes en natural lipstick en wil jij haar beautylook kopiëren? Volg de stappen en in no-time vraagt iedereen of jij niet toevalig mee speelt in PLL. Watch out for A…

 

Face
Lucy heeft een natuurlijke foundation op, zonder glow en zonder matterend effect. De poederkwast laten we daarom voor wat-ie is. Wél heeft Lucy haar kaaklijn geshaped door ’m iets donkerder te maken met een bronzer.

 

 

 

M.A.C Matchmaster foundation €33,50

 

Cheeks
Nét onder haar jukbeenderen heeft Lucy een perzikkleurige blush aangebracht en vanaf haar wang tot in de richting van haar oor uitgekwast.

 

 

The Body Shop All-in-one Blush €11

 

Wenkbrauwen
Lucy staat bekend om haar megawenkbrauwen, die altijd een klein beetje zijn aangezet met een donkerbruine wenkbrauwpoeder. Kam de wenkbrauw daarna nogmaals omhoog om het geheel er niet fake uit te laten zien.

 

Anastasia brow powder €27,95

 

Oogmake-up
Lucy heeft als oogschaduw haar perzikkleurige blush gebruikt en die opgedaan tot en met de arcadeboog. Daarna heeft ze met een zwart oogpotlood de binnenste wimperrand ingekleurd en van bóven haar oog ook nog een lijntje getekend. Last but not least een flinke laag mascara en Lucy is klaar.

 

Lancôme Hypnose Doll Eyes €27,90

 

Lipstick

Lucy houdt haar lipstick naturel met een aubergine-kleurige semi-matte lipstick. Dep ’m licht op en smeer met je vingertoppen uit. Pretty natural!

H&M lippenstift €4,95

 

Helló Lucy!